Pojištění mazlíčků chrání vaše čtyřnohé kamarády

Objevte pojištění, které vám poskytne klid a ochranu pro vaše čtyřnohé přátele a prozkoumejte základní informace o různých typech pojištění mazlíčků. Poradíme, jak si vybrat to nejlepší.

3 minuty čtení
Obrázek ke článku Pojištění mazlíčků chrání vaše čtyřnohé kamarády

Majitelé zvířat se stále více zajímají o možnosti pojištění svých mazlíčků. Jak ale vybrat správné pojištění vašeho mazlíčka a jak vám pojištění pomůže?

Pojištění domácích mazlíčků

S nárůstem veterinárních nákladů a neustálým rizikem úrazů nebo nemocí je důležité zajistit, aby vaši chlupatí členové rodiny byli chráněni. Pojištění nabízí klid a finanční jistotu v případě zdravotních problémů mazlíčka.

Pojištění mazlíčků je určeno pro psy a kočky a zajišťuje úhradu nákladů na léčení úrazu nebo nemoci nebo finanční kompenzaci v případě smrti zvířete. V některých případech může pojištění zahrnovat také asistenční služby či pojištění odpovědnosti.

„V rámci pojištění asistence od Generali České je možné využít služeb jako je například konzultace s veterinářem, doprava k veterináři nebo pomoc při hledání ztraceného zvířete,“ vysvětluje produktová manažerka Jana Krepčíková.

Na co se pojištění může vztahovat?

Pojištění se může vztahovat na náklady vynaložené na veterinární péči související s léčbou úrazů nebo nemocí zvířete. Dále lze sjednat pojištění pro případ smrti zvířete, které poskytuje finanční kompenzaci v případě úhynu nebo utracení zvířete. Lze sjednat také pojištění odpovědnosti, které vás ochrání v případě, že váš mazlíček způsobí škodu na majetku nebo zdraví třetích osob.

Další informace o rozsahu pojištění a jeho významu najdete například na naší produktové stránce pojištění domácích mazlíčků.

Jak vybrat správné pojištění?

Při výběru pojištění pro vašeho mazlíčka je důležité zvážit několik faktorů. Jedním z nich je rozsah pojistné ochrany. Důležité je také vědět, jaké jsou výluky a na co se pojištění nevztahuje. Například ve většině pojištění je vyloučeno léčení už existujících zdravotních problémů nebo zranění způsobených úmyslně. Důležité je nezapomenout také na spoluúčast a její výši. 

Velkou roli hraje také věk pojištěného zvířete. Některé pojišťovny mají stanovené věkové limity pro sjednání pojištění. Některá plemena mohou mít větší riziko určitých zdravotních problémů, což může ovlivnit cenu a podmínky pojištění.

Pojištění mazlíčků v zahraničí

Se svými čtyřnohými přáteli se na cesty vydává stále více lidí, a proto je důležité zvážit pojištění pro mazlíčky i při cestách do zahraničí. Některé pojišťovny nabízí možnost rozšíření standardního pojištění tak, aby pokrývalo také náklady na veterinární péči v zahraničí. To může být obzvláště užitečné pro majitele, kteří často cestují se svými mazlíčky, nebo pro ty, kteří plánují delší pobyt v zahraničí.

„Pokud si vyberete pojištění Mazlíček od Generali České, máte jistotu, že pojištění platí po celé Evropě. Znamená to, že pokud máte mazlíčka pojištěného, proplatíme vám náklady vynaložené na léčbu jeho akutního onemocnění nebo úrazu na kterékoliv veterinární klinice na území Evropy,“ shrnula Jana Krepčíková.

Pojištění Mazlíčků

Výhody pojištění Mazlíček od Generali České

Pojištění Mazlíček od Generali České nabízí řadu výhod pro majitele domácích zvířat a komplexní ochranu pro vašeho mazlíčka.

Flexibilní možnosti: Umožňuje přizpůsobit pojištění individuálním potřebám vašeho mazlíčka, což zahrnuje možnost volby rozsahu pojištění a nastavení potřebných limitů pojistného plnění.

Asistenční služby: V případě potřeby poskytuje asistenční služby, které mohou zahrnovat konzultaci s veterinářem, pomoc při hledání ztraceného zvířete nebo dopravu k veterináři.

Pojistná ochrana v zahraničí: Pro majitele, kteří často cestují se svými mazlíčky nebo plánují delší pobyt v zahraničí, pojištění Mazlíček platí po celé Evropě, což přináší klid a bezpečí během cest.

Výběr pojištění pro vašeho mazlíčka by měl být proveden pozorně. Je důležité zvážit všechny aspekty, které mohou ovlivnit vaše rozhodnutí, včetně zdravotního stavu vašeho zvířete, jeho věku a specifických potřeb

Pojištění Mazlíček od Generali České je tu proto, aby vám pomohlo pokrýt náklady na péči, které byste jinak museli vynaložit sami. Získáte tak jistotu, že účty za veterináře vás už nezaskočí a vy si můžete užívat radost ze společných chvil bez starostí.

Naše pojištění Mazlíčků platí u všech veterinářů a také pro psy bez průkazu původu. Pojištění vám může pomoct pokrýt také vysoké poplatky za pohotovost.

Chcete pro svého Mazlíčka tu nejlepší péči? Sjednejte si pojištění Mazlíčků online 

 

Mohlo by vás zajímat

7 tipů pro pojištění zvířat

Časté dotazy: Vše, co potřebujete vědět o pojištění domácích mazlíčků

---

* Obsah článků je pouze informativní a neměl by být považován za profesionální poradenství v oblasti pojištění. Pokud potřebujete odbornou radu, obraťte se na některého ze zkušených poradců v rámci sítě Generali České Distribuce vyhledat poradce